Två favoriter ♥

2012-08-31 @ 17:42:11 allt och inget Kommentarer (0)
 



This is it boy, this is war

2012-08-31 @ 17:00:00 allt och inget Kommentarer (2)
Skulle egentligen ha varit med klassen på Södra Berget idag och haft orientering och teambuilding, men vädret var uselt så mamma ringde upp min mentor och sa att jag inte skulle komma... Regnet bara vräkte ner och jag tycker sjukt synd om de 4 av 26 personerna från klassen som faktiskt var där :/<3
Men jag följde iallafall med mamma in till Birsta och där köpte vi färg för vi ska måla bron på gästhuset, köpte lite kläder, mat och lite sånt :) Jag fick ett par nya byxor/tights och ett par jättefluffiga, varma strumpor :D
 
Ligger och myser i sängen med hunden just nu, haha gullet ♥ Hon är så söt när hon ser halvdöd ut ^^
Ska iallafall slå igång en film nu hade jag tänkt och tjocka i mig lite dricka och godis, det är ju trots allt freeeeedag! Och imorgon är det marknad utanför bygdegården här i byn, vet inte ännu om jag ska dit eller inte. Beror mest på vädret. Om det blir regn och uselt som idag så skippar jag det, men om det är soligt och fint så drar jag dit :) Sen efter marknaden (eller kanske istället för då) så tar jag moppen och drar hem till Leonora och är hundvakt med henne och Jossan tills på söndag kväll, eftersom Jonathan ska iväg till Stockholm ikväll så ska Jossan och Leonora vakta hunden redan från ikväll men jag kunde inte ta mig dit nu så jag åker imorgon istället då :D
 
Ni ska veta att det tog mig cirka 5 minuter innan jag fick hunden att ligga still med huvudet så jag kunde ta den här bilden...!

Dagens forever-alone planer...

2012-08-30 @ 10:19:49 allt och inget Kommentarer (0)
Sitter i skolan med Audrey och Jennifer just nu, sjukt chill! Har som sagt bara en lektion idag eftersom jag slipper matte och samhälle, hahahah! ;) Så jag lär väl bara gå runt på stan och prova en massa kläder och ha kul lite på egen hand tills 12.30 då engelskan börjar då :) Sen blir det nog stan ett par timmar till ;)

Snabb uppdatering

2012-08-29 @ 21:07:00 allt och inget Kommentarer (0)
Bestämde mig för att ta moppen och åka iväg till Fränsta och köpa lite onyttigt för en stund sen så jag skippar donken imorgon bitti, jag har redan slösat åt helvete för mycket pengar de senaste 3 dagarna :/
Men imorgon ska jag köpa lite kläder har jag bestämt. Behöver verkligen fler byxor, och så ska jag nog köpa en hatt eller mössa, i want!
Kollade nyss mitt schema igen och jag börjar inte förrän 12.30 ser jag nu, eftersom klassrådet som sagt var inställt och jag inte behöver vara med på mattelektionerna och då är det lunch emellan. Fast under mattelektionen så ska jag egentligen till Åkersvik och.. göra ingenting just nu? Har inga uppgifter att jobba med just nu så jag vet inte vad jag ska göra där. Men mamma har iaf precis smsat en av "lärarna" och frågat om jag måste gå dit imorgon eller inte, annars så är det ju 12.30 som gäller :D
 

För mig är du livet

2012-08-29 @ 18:48:12 allt och inget Kommentarer (0)
Lugn och slapp dag i skolan idag. Hade bara en lektion, eftersom jag inte behöver gå på mattelektionerna och entreprenörskapen var inställd idag :) Så vi fick sluta en timme tidigare idag, vilket var helt okej. Men tåget gick inte förrän 16.39 så jag gick runt ett tag på stan med Audrey och chillade. Hittade en massa snygga kläder som mamma borde kolla på, jag fyller ju snart år *blink blink* ;)
Imorgon börjar vi 10.35 för klassrådet på förmiddagen blev inställt det också haha! Janne är grymt awesome
Så funderar nästan på att ta tidiga tåget och bara sitta och tjocka mig på donken ett par timmar eller så. Har inte bestämt mig än.. Men då blir jag bli helt ensam också för Jossan kommer inte följa med om jag ska åka tidigt :/
 

Morgonuppdatering!

2012-08-29 @ 08:25:58 allt och inget Kommentarer (0)
Sitter i köket och äter en liten chokladboll till frukost, nyttigt och mättande. Eller ja, vi kan väl inbilla oss lite iallafall :)
Tåget till stan går 9:04, så nu ska jag skynda mig att tvätta och torka håret lite snabbt, det ser förjävligt ut just nu. Fett, stripigt och riktigt äckligt. Mår illa bara av att se eländet! Men ja, in i duschen nu, så får vi se om jag uppdaterar nånting på tåget eller inte :)
 

Nu är allting helt okej

2012-08-28 @ 22:03:00 allt och inget Kommentarer (2)
Ja, då börjar vi om på nytt med en helt ny blogg! Den förra får mig att känna mig halvdeppig ibland, det är alldeles för många inlägg som ger tillbaka gamla hemska minnen... Men jag vill ju inte radera alla inlägg heller, det kan ju vara kul att titta tillbaka om tio år. Eller?
 
Okej, men vem är jag då? Jo, mitt namn är Rebecka och jag är en fotoglad sångfågel på 15, snart 16, år som är bosatt i Torpshammar några mil utanför Sundsvall. Jag går i gymnasiet på Hedbergska skolan och jag går på Handel och administrationsprogrammet med antagligen skolans bästa klass, HA12. Jag känner inte alla ännu men jag vet att våran klass kommer att bli en "alla känner alla" typ av klass :)
Jag trivs verkligen på Hedbergska, jag älskar linjen, klassen och våra lärare är ascoola!
 
Då vet ni lite om mig, och nu får vi bara vänta och se om någon följer min blogg eller inte. Men ja, jag har inte tid att sitta och glo på statistiken just nu så det får jag kolla lite då och då helt enkelt.
Börjar klockan 10:10 imorgon så nu ska jag fika nånting och titta på film. Vi hörs!
 


Design av Tasnim
Headerbild från WallpapersWide